Sådan kan du være god ved dig selv i løbet af forår og sommer

z11

Efter en lang og mørk vinter er sol og varme savnet, når det endelig begynder at vende retur i løbet af forår og sommer. Når vejret vender, kan det være tid for dig til at begynde at passe på dig selv igen – gøre nogle af de ting, hvor du føler dig godt tilpas, som du måske har forsømt i løbet af vintermørket. Hvis du ønsker lidt inspiration til, hvad du kan gøre for at forkæle sig selv, giver denne artikel dig et par fine ideer.

 

Tag på charterrejse til sydens sol

Selvom det begynder at blive varmere herhjemme, kan det stadig være en god ting at tage på en rejse til varmen og solen sydpå. Hos Spies og andre rejseudbydere finder du et stort udvalg af charterrejser til sydens sol, som giver dig mulighed for at tage af sted og slappe helt af.

 

Ved at vælge charterrejser arrangeret af et rejseselskab kan du komme på ferie, uden at skulle bruge endeløse timer på at planlægge det selv. Derudover har de mange forskellige destinationer, som du måske ikke selv ville have tænkt på at besøge.

 

Dyrk motion når du vil og kan

Når det bliver varmere og lysere bliver lysten til at befinde sig udenfor igen og røre sig større. At begynde at dyrke motion og få gang i kroppen er en anden god måde, udover charterrejser ned til sydens sol, hvorved du passer godt på dig selv og din krop.

 

Der er flere måder, du kan gøre det på: Løbeture i de tidligere morgentimer, yoga fra tid til anden eller svømning i havet. Listen er lang og det er bare med at finde ud af, hvad du synes, du får mest ud af – og hvad der er sjovt for dig at dyrke, så du kan holde det ved lige.