Prag: en by med alverdens muligheder

z11

Er I ved at kigge på, hvor I godt kunne tænke jer at tage på ferie? Måske det er en ferie i påsken i sidste øjeblik, eller også er I ved at se lidt længere frem og måske planlægge sommerferien. Hvis det er sidstnævnte, er der alverdens gode muligheder, og det behøver ikke altid at være ture sydpå, der er løsningen. Har I for eksempel nogensinde besøgt Prag?

Prag er en skøn by med meget at byde på. I er ikke specielt langt fra Danmark, og det betyder da også, at det er nemt og hurtigt at komme til og fra byen. Prag er specielt god for jer, der godt kan lide kulturelle oplevelser og en by, der emmer af liv. Mange historiske bygninger og monumenter er tilgængelige i byen eller i kort afstand derfra, så man kan sagtens bruge flere dage på spændende oplevelser. I kan se eksempler på rejser til Prag her.

Forskellige bydele med meget at byde på

Ligesom med de fleste andre storbyer, er der stor forskel på de enkelte bydele. Derfor er det en rigtig god idé, hvis I får udforsket de forskellige, lokale områder, så I kan få alverdens forskellige oplevelser med hjem i rygsækken. Det kunne for eksempel være værd at besøge den jødiske bydel, som har en masse historie med sig, eller I kan se på de forskellige slotte og kirker, der er fantastisk smukke.

Prag kan besøges året rundt. Derfor er der da også mange, der vælger at gøre det til et besøg i en forlænget weekend, netop fordi det plot tager en god time med fly, før man er fremme- Det gør, at man sagtens kan rejse i løbet af fredag, opleve byen, og tage hjem igen søndag aften – så går det heller ikke ud over specielt mange arbejdsdage. Måske det er jeres næste destination?