Lad livet styre arbejdet – ikke omvendt

z11

Der er mange måder at få et godt arbejdsliv, og det er forskelligt fra menneske til menneske, hvad et godt arbejdsliv er. For nogen er det lykke at arbejde fra tidlig morgen til sen aften, mens det for andre er lykken at arbejde så lidt som muligt. Det afhænger naturligvis også af, hvor glad man rent faktisk er for sit arbejde.

En af de virksomheder der oplever enorm succes med at være fleksible i forhold til deres ansattes behov. Abakion sælger Navision og lignende (du kan se mere om deres ydelser her), men det er især deres syn på ansatte, der har givet dem en masse positiv omtale de sidste mange år. For udover at være dygtige på deres felt, så har de en meget moderne tilgang til at være ansat i et firma.

Familie før firmaet

En af de ting som ansatte i Abakion har mulighed for, er at tilpasse deres arbejde, så det passer sammen med deres familieliv, frem for at lade arbejdslivet styre alt i ens hverdag. De ansatte har mulighed for at arbejde den mængde det passer sammen deres liv.

Hvis den ansatte lige har fået børn, eller har problemer med at få enderne til at hænge sammen med børnehaver og lignende, tilbyder Abakion at man kan gå ned i tid, eller møde og gå så det passer med åbningstider.

Der er desuden en del der arbejder bedre ved at møde lidt senere og være der til længere ud på eftermiddagen, ønsker som disse er nogle som man kan få opfyldt ved Abakion, og det er en af grundene til at de år efter år, bliver kåret som værende blandt de bedste arbejdspladser i Danmark.

Generelt er flere og flere virksomheder i Danmark, der er begyndt at se anderledes på det at være en moderne virksomhed, og hvad det vil sige at have en god personalepolitik, da dette for meget er at større parameter, end om lønnen er et par tusind kroner bedre det ene sted frem for det andet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *