Find det billigste telefonabonnement

z11

Det er ikke altid lige let at gennemskue, hvor du finder det billigste mobilabonnement. Derfor guider vi dig her til, hvad du skal gøre, for at få mest muligt ud af dit abonnement.

Undersøg dit forbrug

Først og fremmest skal du undersøge, hvor meget data, taletid og sms du bruger. Det kan du let gøre ved at kigge på din regning eller ved at logge ind hos din nuværende abonnementudbyder, hvor du kan tjekke dit forbrug.

Når du har gjort det, har du et godt udgangspunkt at undersøge markedet på. Det leder os til næste punkt.

Undersøg markedet

Nu kan du gå i gang med at undersøge markedet. Det kan du enten gøre ved anvende en prissammenligningstjeneste, hvor du kan finde det billigste telefonabonnement, der matcher dine præferencer.

Der findes mange forskellige sammenligningstjenester på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge den, du skal bruge. Prøv Teleprisguide.dk, der er en god og pålidelig — og ikke mindst uafhængig — tjeneste, der kan bruges til at finde det telefonabonnement, der marcher dine præferencer.

Spørg om rabat hos din nuværende udbyder

Det kan være en god idé at ringe til sin nuværende udbyder og høre, om de ikke kan skære lidt af prisen. Hvis ikke de vil det, skal du blot venligt fortælle dem, at du bliver nødt til at prøve at finde et andet selskab, der kan give dig nogle bedre priser, end de kan.

Så vil de ofte hive en kanin op af hatten i form af en billigere pris. Det er dog ikke altid, men være ikke bange for at gøre alvor ud af dine trusler. Det er nemlig slet ikke så svært at skifte abonnement, som man skulle tro. Tit og ofte behøver du ikke gøre noget for det selv, da det teleselskab, du skifter til, ordner det hele for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *