Danske tandlæger på udenlandske hænder

z11

Når man skal finde en tandlæge i Danmark (det kan du eksempelvis gøre her), så går de fleste nok ud fra, at de kommer ind til en dansk tandlæge. Det gør man da også i langt de fleste tilfælde, og det kommer du nok også til i fremtiden. Der er dog en ret god sandsynlighed for, at ejeren ikke af klinikken ikke bor her i landet, men derimod er en investor i udlandet.

I løbet af det sidste års tid, er der nemlig rigtig mange danske tandklinikker, der er kommet på udenlandske hænder, rent faktisk er der mere end 50 der er blevet opkøbt af udenlandske investorer alene det sidste år, de er samlet under Tandlægen.dk

Hvorfor købe danske tandklinikker ?

Der er mange gode grunde til at investere i tandklinikker for udenlandske investorer. Den helt store grund er naturligvis den økonomiske, og her er der også en god grund til at de udenlandske investorer har valgt Danmark. For det første er langt de fleste klinikker rigtig gode forretninger, der er professionelt drevet.

Desuden giver staten en tilskud til behandlinger, hvilket er godt for ejerne, og dermed godt for investorerne. Desuden bliver der flere og flere ældre, og dermed er der flere tandproblemer i fremtiden, hvilket igen er med til at sikre indtjening.

Hvad betyder det for os?

Det er svært at sige, hvad det kommer til at betyde os som forbrugere og patienter. De kritiske vil nok sige, at kvaliteten risikere at blive forværret, da der vil være mere fokus på indtjening end gode behandlinger.

De positive vil nok sige, at det kan betyde positive ting for prisen, da der kan komme konkurrence på nogle priser, hvilket vil være til fordel for os forbrugere.

Hvad det er gætterier og hvad det er fakta vil fremtiden vise.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *