møde og event messe

Hindsgavl slot vinder fornem pris

z11

Den 1. og 2. marts blev møde & Eventmessen 2017 blev afviklet i Bella Centeret. Flere end 2.000 interesserede besøgte de 335 udstillere, og stemningen rigtig god, begge dage. Til arrangementet blev der udnævnt 8 forskellige vindere, ved et festligt award show på i Bella Centeret. Mere end 24 forskellige virksomheder har nomineret, af en jury som 11 yderst kvalificerede dommere, som gør brug af konference- og eventsteder i hele Danmark.

Nominerede og vinder i de 8 kategorier er følgende:

Årets møde-& eventsted Bedste madkoncept,  Fuglsangcentret, Papirøen Copenhagen Street Food vinder, Timm Vladimirs Køkken

Årets møde-& eventsted Bedste lokaler, Comwell Hotel Kellers Park vinder, Hotel Vejlefjord, Sinatur Hotel Storebælt

Årets møde-& eventsted Bedste modekoncept, Comwell vinder, LEGOLAND Hotel & Conference, Nimb

Årets møde-& eventsted Bedste foredragsbureau, Athenas vinder, Kier Communication, One Decision

Årets møde-& eventsted Bedste teambuilding leverandør, CoastZone vinder, Humanic Group, Mystery Makers

Årets møde-& eventsted Bedste eventbureau, Eventministeriet vinder, JCP Danmark, Welcome Meeting & Events

Årets møde-& eventsted Bedste cateringsfirma, Bojesen på Axelborg, Madkastellet vinder, Meyers

Og til sidst årets møde-& eventsted Bedste service, Hindsgavl Slot vinder, Hotel Koldingfjord, Hotel Kong Arthur

Det er nu 5. år i træk at messen afholdes, og i år var der hele 342 virksomheder var mødt op til messen. Det er rekord, hvilket arrangørerne er meget stolte af.

Den veloplagte Michael Carøe var vært på messen i 2017, hvor han både underholdte i bedste Sinatra stil og sørgede også for, at alle vinderne af de 8 priser blev hyldet på bedste vis. Under award showet, sang den kun 19-årige sangerinde Andrea Lykke Oehlenschlæger, som tidligere har optrådt med bla. Stig Rossen, og der er vist ingen tvivl om, at hende kommer vi til at høre meget mere til hende i den kommende fremtid.

Alle landets møde- og eventplanlæggere havde fra efteråret 2016 mulighed for at indstille kandidater til de 8 priser. Dommerjuryen, som var bestående af erfarne mødeplanlæggere fra landets største virksomheder og offentlige organisationer, havde udvalgt 3 nominerede i hver kategori, som der kunne stemmes på frem til dagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *