Skousen vil kapre kunder med gratis finansiering

z11

Siden sin relancering med ny ledelse og indlemning i White Away Group er det gået ganske glimrende for Skousen. Det er blevet til overskud efter overskud, hvilket naturligvis hænger sammen med, at de har været dygtige til at kunne tilbyde det som kunderne har efterspurgt. Det har altså resulteret i overskud, også selvom indtjeningen på produkterne har været presset, hvilket ikke mindst skyldes en aggressiv prisstrategi, hvor de har prismatch med alle andre.

Nyt tiltag skal kapre endnu flere kunder

Som så mange andre forhandlere af hvidevarer tilbyder Skousen også finansiering, så hvis man ikke lige har de penge det koster at skifte køkkenet ud, eller hvad der nu skal til, så kan man dele betalingen op i bidder. For mange virksomheder er det en guldrandet forretning af at låne penge ud og tjene tykt på renter og gebyrer der hurtigt kan løbe op i det samme som produktet, der er blevet købt eller mere.

Skousen er nu klar med et nyt koncept, som de har valgt at kalde 0-0-0, der kommer forbrugere til gode, som gerne vil købe på afbetaling, men som ikke har lyst til at blive flået af tårnhøje årlige omkostninger til renter der meget hurtigt kan blive to-cifret.

0-0-0 konceptet som Skousen kommer med, er ganske enkelt 0 kroner i udbetaling, 0 kroner i renter og 0 kroner i gebyrer. Det er med andre ord helt gratis at låne pengene, hvilket naturligvis ikke kan gøres billigere.

Teleselskaberne er forbilledet

Man har set noget lignende fra teleselskaberne, der har tilbudt at man kan købe dyre modeller som iPhone og lignende på gebyrfri afbetalinger. Præcist hvor mange der har valgt disse løsninger vides ikke, men tal fra 2015 afslørede, at det var omkring 20% der valgte at betale deres smartphone på afbetaling.

Der har naturligvis altid været afbetaling i hårde hvidevarer branchen, men at det nu bliver muligt uden at være forbundet med udgifter, vil uden tvivl gøre det mere attraktivt for mange, at udskifte deres køleskab, fryser eller lignende.

Du kan læse mere om Skousens 0-0-0 kampagne her

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *