Brand din virksomhed

z11

Hvis du gerne vil brande din virksomhed, så er der mange forskellige måder at gøre det på. Det kan være via omtale, sociale medier, trykte medier eller noget helt fjedre. Det kommer helt an på, hvad formålet er og hvem du gerne vil henvende dig til.

Køletasker med logo

Noget af det som du kan bruge, er reklamegaver. Det kan være i forskellige art, men det kan eksempelvis være køletasker med logo. Dette kan du købe lige her. Det er oplagt her til sommersæsonen. Det er nu, at folk tager til stranden med madpakke og gerne vil have kolde drikkevarer med. Derfor kan du få reklame på den måde. Det er en form for reklame, hvor dit logo bliver set helt ubevidst. På den måde øger I langsomt kendskabsgraden.

Online markedsføring

Det kan også være mange andre ting. Det kan være andre former for reklamegaver eller noget helt andet for at brande din virksomhed. I kan køre kampagner på Facebook. Det kan I gøre via retargeting, hvis I har en hjemmeside. På den måde kan I henvende jer til de kunder, som har været inde på jeres hjemmeside. Derfor ved I nemlig, at de er interesserede i en eller anden grad og derfor er det altid nemmere at sælge til dem end til helt nye uvidne kunder.

I kan også køre annoncering via Google Ads. Her dukker I op på Google på udvalgte søgeord, som giver mening for jer og jeres virksomhed. Det giver især god mening, hvis I driver en webshop. Så kan I nemlig komme frem under den kategori, som hedder shopping og kunderne kan direkte trykke sig ind på et specifikt produkt på jeres hjemmeside.

Der er altså mange måder at brande sig på. Køletasken, Facebook og Google Ads er bare nogle af de måder, som I kan bruge. Der findes adskillige andre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *