Sådan indretter du det perfekte kontor

z11

Er dig og dine medarbejdere lige flyttet i nye lokaler? Så har du nu chancen for at indrette et perfekt kontor som skal danne ramme for dig og dine medarbejderes arbejde. Et velindrettet kontor betyder nemlig større arbejdsglæde og mere effektivitet. Herunder får du nogle gode bud på, hvordan en god indretning af et kontor bør være.

  • Kantine:

Det er vigtigt at dine medarbejdere har et sted at gå hen i deres frokostpause. Frokostpausen er et vigtigt pusterum i løbet af en travl arbejdsdag. Det er i frokostpausen at dine medarbejdere kan have hyggeligt samvær med sine kollegaer.

Indret derfor et behageligt kantineområde med plads til alle. Vil du kræse lidt mere for dine medarbejdere? Så bestil en frokostordning til dine medarbejdere, så de ikke selv skal tænke på frokosten. Torvekøkken.dk leverer frokostordninger i hele landet bl.a. til Køge.

  • Arbejdsborde:

Et godt arbejdsbord er alfa omega. Dig og dine medarbejdere bruger mange timer på arbejdet og har derfor brug for en god arbejdsstation. Køb derfor nogle gode arbejdsborde med plads til computer, notesblokke, mapper o.lign.

  • Opbevaring:

For at undgå at kontoret er rodet og uoverskuelig, bør du vælge at indrette kontoret med reoler og skuffer, hvor I kan placere mapper, kontorartikler og diverse ting og sager.

Det kan være en rigtig god ide at lade hver af dine medarbejdere råde over deres egen reol eller skuffe. Her kan de opbevare deres private genstande og arbejdsrelaterede genstande.

  • Lys og lamper:

Sørg for at vælge en god belysning til kontoret. Når dine medarbejdere sidder foran computerskærmen i mange timer om dagen, er det vigtigt med en god belysning. Det aflaster øjnene. Vælg nogle gode loftslamper og ved behov kan du give hver af dine medarbejdere en bordlampe. På den måde kan de selv styre, hvor meget lys de har brug for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *