En varmepumpe er en værdig investering.

z11

De fleste kender varmepumpen fra privat forbrug, men der findes også en masse varmepumper til erhverv. Mange virksomheder ser installationen af en varmepumpe, som en kæmpe udgift og ikke en investering som det i virkeligheden er. Du vil nemlig opleve en masse fordele, ved at vælge at opvarme dine lokaler med varmepumpe, den mest åbenlyse fordel er, at du vil spare penge på længere sigt. Typisk vil udgiften til en varmepumpe, have tjent sig selv ind på 3 til 5 år. De penge kan du i stedet bruge, på at vækste din virksomhed. Nogle andre fordele er, at det vil skabe et bedre arbejdsklima, som kan sørge for flere produktive arbejdstimer. Man arbejder nemlig bedst når man føler sig tilpas, det er svært hvis temperaturen er enten for høj eller for lav.

Tænk over hvilken varmepumpe du vælger

For mange står valget mellem en luft til luft – eller en luft til vand varmepumpe. Hvis du vælger en luft til luft varmepumpe, kan den også bruges til at generere kulde. Det er en fordel her i Danmark, hvor der er stor forskel på temperaturen om sommeren og om vinteren. En luft til luft vandpumpe tager luften udefra, det gør at luften bliver ren, naturlig og skaber et bedre indeklima. Hvis du derimod vælger en luft til vand varmepumpe, producerer den ikke luft, men varmt vand. Det er en fordel, hvis der er mange ansatte der dyrker motion til og fra arbejde, som kan have brug for et bad, inden et vigtigt møde.

Gør noget godt for miljøet

Bæredygtighed er et meget omtalt emne, som mange kunder interesserer sig for. Når du skifter til en varmepumpe, mindskes din virksomheds CO2-udledning. Når du viser, at du gør noget aktivt for miljøet, er ikke bare et godt tegn at sende, men det tiltrækker også flere kunder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *