Gode parkeringsmuligheder giver kunder i butikken

z11

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal vælge en lokation til sin butik eller til sit erhvervslejemål. Som butiksejer i detailhandlen er det vigtigt at placere sin forretning på et sted, der er let tilgængeligt for sin kernemålgruppe. En tøjbutik vil derfor have en optimal placering i en gågade, hvor mange shoppelystne mennesker er samlet for at lade sig friste af nye varer. Et byggemarked hører derimod til i mere åbne landskaber, hvor gør-det-selv-folk nemt og bekvemt kan køre til og parkere med både store biler og trailere. Men hvad er så egentlig den allerbedste placering til et erhvervskontor?

Gør det nemt for dine kunder

Selvom man ikke har en egentlig butik, så har langt de fleste virksomheder stadig behov for at kunne byde kunder eller samarbejdspartnere velkommen på en erhvervsadresse. Derfor er gode parkeringsforhold værd at tage med i overvejelserne, når man vælger den rette placering til sin kontorbygning. Er det vigtigt at kunne byde kunder eller klienter indenfor til f.eks. møder, så er også en fordel, hvis virksomheden ligger på en geografisk placering, der er nem at finde. Overvej også om kontoradressen kun skal være lettilgængelig for bilister, der kommer i egen bil eller med taxa. Eller om det også er vigtigt for forretningen, at der er offentlig transport i umiddelbar nærhed.

Vedligehold din parkeringsplads

En stor parkeringsplads der er til fri afbenyttelse, er en god service at give sine besøgende kunder. Det kan man tilbyde, hvis man har en virksomhed, der ligger en smule afsides i forhold til byens megen trafik. Har man en kontorbygning med tilhørende parkeringsplads inde midt i byens larm, så kan det være nødvendigt at forsøge at styre, hvem der bruger parkeringspladsen ved hjælp af parkeringstilladelser. Er der mange biler, der ankommer og forlader pladsen i løbet af dagen, så risikerer man, at asfaltbelægningen bliver slidt.

Søg hjælp hos en professionel fagmand

Ejer du en privat virksomhed med en tilhørende parkeringsplads, så er det dit eget ansvar at få lagt nyt asfalt, når det gamle bliver slidt. Søg hjælp hos en virksomhed med erfaring indenfor faget for at få det bedste resultat. Det er vigtigt, at den valgte asfaltleverandør både tilbyder fræsning og pålægning af ny asfalt. For at den nye belægning skal holde så længe som muligt, er det nemlig vigtigt, at pladsen via fræsning bliver gjort helt klar til den nye asfalt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *