Skal du integrere ERP-systemet i dit firma?

z11

Se med her, hvis du skal integrere ERP-systemet i dit firma. Der er mange fordele ved at vælge ERP-systemet. Systemet er et softwareprogram, som kan håndtere størstedelen af din virksomheds funktionsområder. Det være sig bl.a. ordrebehandling, indkøb, lagerstyring og økonomistyring. Systemet er derfor godt, fordi du slipper for at have mange forskellige systemer, til de forskellige områder af firmaets drift. Det kræver både tid og ressourcer, hver gang man skal sætte sig ind i et nyt system. Derfor er det væsentligt for firmaet, at det hele styres samlet, så man ikke skal håndtere forskellige systemer, som ofte ikke taler sammen.

Find den bedste ERP-leverandør

Hvis du har besluttet dig for, at dit firma skal have ERP-systemet, handler det om for dig at vælge den rigtige ERP-leverandør. Hos Datacon er de professionelle leverandører af ERP og de er Microsoft Gold Partners. At være Microsoft Gold Partners inbefatter, at man repræsenterer den højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Det kan komme dit firma til stor gavn, da der ofte opstår børnesygdomme og driftsforstyrrelser i ethvert software system. Det kan have stor betydning for både driften og indtjeningen, hvis systemerne ikke fungerer en dag. Når man vælger ERP-leverandør, handler det altså om at få nogen på holdet, som kan hjælpe med systemerne både når de driller og i det daglige. Hvis du vælger Datacon som leverandør til dit firma, får du samtidigt stor fagligt konsulentbistand med i pakken. Det gør, at du ikke skal bekymre dig om det software tekniske. Du og dine ansatte kan bruge jeres energi, på at lave det, I er gode til.

Microsoft Dynamics 365

ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 tilbyder en lang række gode og intelligente ERP applikationer. Applikationerne kan hjælpe jer med at drive din forretning og det firma I har. Faktisk kan den også hjælpe med at optimere jeres resultater. ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 giver bl.a. dit firma muligheden for at håndtere projektstyring, økonomistyring, budgetplanlægning, lagerstyring, kontraktstyring, business intelligence, logistikstyring og salgsstyring. Systemet er designet således, at alt lagres på sin eget eget online datacenter altså sin egen cloud. Det er smart for jeres firma, da i ikke behøves tænke at på at købe diverse back-up systemer og sikkerhedssystemer.

Kom godt i gang med det nye system

Kom godt i gang med jeres nye ERP-system ved at bestille det online allerede i dag. I kan læse meget mere på Datacons hjemmeside, så I bliver klædt ordentligt på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *