Disse kontormøbler kan øge din produktivitet

z11

Det gælder om at holde produktiviteten oppe på kontoret. Der er meget, der skal laves. Det gør også altid godt for bundlinjen, hvis du kan nå lidt ekstra. Så du må overveje, hvad der kan øge din produktivitet. Det kan blandt andet to helt essentielle kontormøbler: En kontorstol og et hæve-sænkebord.

Det lyder meget enkelt, at du kan blive mere produktiv med en stol og et bord. Men det handler ikke bare om at have de to møbler på kontoret. Det handler om, at du vælger den rigtige stol og det rigtige bord.

Kontorstol

Når du skal vælge en stol til kontoret, skal du ikke bare gå efter en kontorstol. Du bør gå efter en god ergonomisk stol, der giver din ryg den rette støtte. Så vil du komme til at sidde optimalt. Når du sidder optimalt, kan du arbejde bedre og mere produktivt.

Sidder du bare på en almindelig stol eller en gammel ikke-ergonomisk kontorstol, så risikerer du at få smerter. Du kommer til at sidde og spænde, og med tiden vil det give ubehag og problemer. Det vil påvirke din arbejdsindsats. Det vil mindske din produktivitet. Flytter du dig i stedet over i en god stol, så vil du sidde korrekt, og du vil kunne arbejde bedre. Se mere her.

Hæve-sænkebord

Det er ikke bare den stol, du sidder i, der påvirker din produktivitet. Også dit skrivebord har noget at sige.

Når du har et bord, som du kan hæve og sænke, så kan du rejse dig op. Du kan stå op og arbejde. Du kan altså give din krop en pause fra at sidde i den samme stilling. Det behøver dog ikke at stoppe dig i dit arbejde. Hvis du bare hæver bordet, så kan du arbejde stående. Se mere her.

Når du står op, bliver du desuden mere energisk, og din produktivitet øges.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *