Find hvad du mangler til din playstation

z11

Vi har alle sammen lov til at lege og slappe af, uanset hvilken alder vi er. Det er ikke kun reserveret til børnene. Derfor må vi som voksne også ty til det vi havde i vores barndom. Der er nemlig ingen der kan vokse fra hvor fedt det er at spille. 

Med en spillekonsol som Playstation, kan du nemlig slappe af ved at leve dig ind i en ny verden, hvor du kan være helten, skurken eller hvem du har lyst til. Du kan rejse igennem eventyr, være i krig, på andre planeter igennem rummet eller rundt i hele verden. Der er ingen begrænsninger.

Tilbehør og udstyr

Når man kan lide at spille, og først er inde i det, så er det jo også vigtigt at have det rette udstyr og tilbehør. Hvis du spiller playstation, så ved du sikkert at der er masser af tilbehør at finde til. Du kan derfor helt sikkert også finde det som du leder efter. 

Du kan for eksempel få et Floating Grip, så du kan hænge din Playstation op på væggen. På denne måde fylder den ikke på en reol, og der er langt mindre risiko for at komme til at banke ind i den, eller at den vælter. Dette gælder for den nye Playstation 5, som oftest står op. Det gør også at den er nemmere at vælte. 

En anden nyttig ting kan være et ekstra langt opladerkabel. Hvis du kun har en enkelt controller at spille med, så synes du helt sikkert at det er surt når den løber tør for strøm. for det oplader kabel der følger med Playstationen, er ikke særlig langt. Så kan det være at det ikke når helt hen til sofaen. Med et ekstra langt kabel, kan du sidde lige hvor du vil og spille, også selvom du løber tør for strøm, for så kan du spille og lade samtidig.

Selvfølgelig kan du også få controllere. Det er ikke nemt at spille med sine venner, hvis man kun har en controller. Derfor kan du vælge imellem masser af forskellige controllere i forskellige farver. Med en ekstra controller kan du også slippe for at skulle oplade controlleren og spille samtidig. Med to kan du simpelthen bare skifte imellem dem. Så kan du oveni købe en opladestation til dine controllere, så du kan oplade begge samtidig, uden nogle ledninger. Så lægger du dem bare ind i stationen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *