trafikspejl

Huske på sig selv

z11

Man skal altid huske at se sig for når man går over vejen. Det er noget vi har haft med os fra da vi var helt små. For der kan ske forfærdelige uheld, hvis man ikke kigger sig for når man skal over vejen.

Ikke nok med det, så skal vi også huske at leve sundt. Spise sundt, få nok motion og luft. Det er også en del af det af at passe på sig selv. For at passe på sig selv kan nemlig ses på mange måder, og de overnævnte er kun få af de mange måder.

Et trafikspejl, hvad er det nu lige?

Hvordan man færdes ude i trafikken, er også en af de måder man kan tage af sig selv på. For det er vigtigt at holde styr på.

En af de ting som er med til at gøre det lidt sikrere ude i trafikken er trafikspejlet. Trafikspejlet, hvad er det nu lige at det er? Et trafikspejl er typisk det spejl som sidder ved skarpe hjørner, så man kan se om der kommer nogle gående, cyklende eller kørende. På den måde kan man forhindre mindre trafikuheld.

De giver også en bedre vinkel og et maksimalt udsyn ved både ind- og udkørsler. Derfor er et trafikspejl så vigtigt for trafikken.

Og som sagt så forhindrer de en del uheld. Samtidigt med det, så har de også hindret en del trafikuheld. Ikke nok med det, så gør det det også lettere for billister og andre ude i trafikken at omgås.

At passe på ens krop

trafikspejl

Som sagt, så er der mange måder man kan passe på sig selv på. En anden af de måder er at leve sundt og sørger for at man får nok motion og luft.

Men at spise sundt er også en vigtig ting for ens krop og velvære. For man skal også sørge for at få nok proteiner, fibre og vitaminer. Hvis man ikke får en varieret kost, kan det give problemer for ens helbred.

Man kan blive mere træt og drænet for energi. Udover det, så kan man også ved mangel af vitaminer blive mere ukoncentreret. Selvfølgelig har man også brug for en del væske, hvor vand er den bedste mulighed for en. Foruden væske kan man opleve hovedpine og svimmelhed.

Sygdomme er også noget man kan forebygge ved at spise sundt og passe godt på en selv. En sund kost kan derfor bidrage meget til ens trivsel og energi i en helhed.

Motion er altså næsten lige så vigtigt som en god og sund kost i forhold til ens trivsel. Derudover kan motion give en øget energi. Det kan forebygge livstilssygedomme, og mindske alvorlige symptomer og sygdomme. Men det kan også opretholde en høj funktionsevne hos ældre mennesker, f.eks evnen til at klare sig selv i hverdagen.

Hvordan hænger sundhed og trafik sammen?

Igen tilbage til det med hvordan man omgås i trafikken. Det kan faktisk også godt påvirke ens kørsel, hvis det er at man ikke får en varieret kost med nok vitaminer, fibre og proteiner.

trafikspejl

Selvom et trafikspejl er en stor hjælp for billister, så kan de altså ikke hjælpe på ens træthed. Men det kan man godt selv – bare så længe at man selv er sikker på at man får en god og varieret kost, så skal man ikke være bange for at opleve træthed af den grund.

Her kommer væsken også ind. For det skal man huske at sætte fokus på, så man ikke går hen og bliver dehydreret. Både ved at spise og drikke sundt kan man derved forbedre sin reaktionsevne, og på den måde også få mere overskud til at holde bedre øje med ens omgivelser.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.