Rigtige kontorstole

Gode kontorstole fremmer effektiviteten

z11

At drive virksomhed har mange omkostninger med sig. Men der hvor du virkelig kan gøre en forskel og fremme effektiviteten på arbejdspladsen, er at give medarbejderne de rigtige faciliteter i dagligdagen. Det kan både være i form af goder, som f.eks. fitness, frugtordninger eller noget tredje ligesom der også er mange der tilbyder sundhedsforsikringer til alle deres ansatte. Men også i form af de rigtige kontorartikler, som borde og stole. Undersøgelser viser at den rigtige kontorstol kan fremme effektiviteten med op til 20%. Læs mere herunder.

Mange arbejdsgiver går meget op i at effektivisere arbejdsgangen på jobbet med diverse kurser og programmer. Men noget af det helt basale som inventaret medarbejderne sidder i, bliver overset, og det kan altså have store konsekvenser for den enkelte medarbejder, men også for arbejdspladsen. Mange kontoransatte sidder ned i op til 8 timer om dagen og her er det altså ekstra vigtigt, at det er de rigtige forhold de har på arbejdspladsen. En forkert eller mindre god kontorstol kan være årsag til en langtidssygemelding, og det kan blive en stor omkostning for virksomheden. Derfor kan det være en god idé for arbejdsgiveren at forebygge og investere i gode, ergonomiske kontorstole. Det er en dyr post her og nu, men på sigt er det betalt mange gange hjem.

Køb kontorstole online

Der er mange fordele ved at investere i de rigtige kontorstole. Når beslutningen er taget, kommer næste spørgsmål om hvor de skal handles. Mange online butikker tilbyder fri fragt og levering lige til døren. Mange kontorartikler fylder ekstremt, og det kan tit være en udfordring at få tingene fragtet frem og tilbage.

Der findes et bredt udvalg af kontorartikler på internettet, og en af de førende virksomheder af kvalitets kontorstole er inventarland.dk. Som ekstra service tilbyder de fri fragt ved køb af over 999 kr. og for blot 99 kr. montere de både borde og stole, ovenikøbet rydder de alt op efter sig selv, og går ikke før du er tilfreds.

Et bud kunne klart være inventarland, men der findes også mange andre udbyder online. Undersøg markedet inden i beslutter jer i firmaet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *