Flere og flere vælger Hamborg lufthavn

z11

Vi danskere er som mange andre vilde med at rejse. Når vi skal ud og rejse, vælger langt størstedelen naturligvis at flyve fra en af de store lufthavne Kastrup eller Billund, alt efter hvor man skal hen og på hvilken siden af storebælt man bor. Der er dog også flere og flere der rejser fra Beldringe, som ligger lidt udenfor Odense, Århus og Aalborg, hvor der alle steder kommer flere og flere afgange.

Tyskland hitter

Stigningen i antallet af rejsende fra de mindre lufthavne er måske solid, men den er ikke noget i forhold til den stigning, der har været i forhold til stigningen i antallet af danskere, der rejser fra Hamborg.

Lufthavnen i Hamborg er let at komme til og parkeringen er let og smertefri og en smule billigere end i de danske lufthavne. Der er dog ikke nogen tvivl om, at den altoverskyggende grund til den stigende popularitet er at rejserne er billigere, hvis man rejser med de tyske bureauer, ikke mindst fordi de tyske moms er lavere end den danske.

Det er dog ikke kun momsen, der gør det billigere, og rent faktisk vil mange familier opleve, at de kan spare helt op til 40% af rejsen, ved at tage turen lidt lufthavnen lidt syd for grænsen. Skov Rejser har specialiseret sig i rejser fra Tyskland, hvor de formidler rejser fra de tyske bureauer, og her mærker de i den grad efterspørgslen har været stigende, hvor antallet hvert år mere end fordobles.

Billigt i skoleferien

En af grundene til at rejser fra Tyskland er populære er også, at prisen ikke eksploderer i de populære uger i industriferien/skolernes sommerferie. Her stiger priserne i Danmark typisk med 100% i forhold til nogle uger før eller efter, og denne voldsomme prisstigning er der ikke i Tyskland, da de tyske skolebørn har ferie på forskellige tidspunkter.

Der er flere og flere danskere der vælger at rejse fra Tyskland med tyske rejsebureauer, men der er også flere af de traditionelle rejseselskaber, der tilbyder afgange fra Hamborg, men her er besparelsen dog ikke ret stor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *