Derfor er Volvos nye lastbiler stærke kandidater

z11

Volvo har altid været en elsket producent af lastbiler inden for transportbranchen. Og med de nye modeller – FH, FH16, FM og FMX – er der ingen tegn på at populariteten vil falde – tværtimod!

Lastbilerne er nemlig bygget, så de både forsyner virksomhederne med mere konkurrencedygtige maskiner – alt imens chaufførerne får fornøjelsen af bedre førerhuse og brugbar teknologi.

Det andet hjem

Som chauffør er førerhuset helt essentielt for tilværelsen i lastbilen. Det tjener nemlig mange funktioner, hvortil chaufføren naturligvis bør være understøttet.

Førerhuset er ofte et opholdssted, der fungerer som det andet hjem, samtidig med at det også er et mobilt kontor, hvor der skal klares arbejde.

Der er med andre ord behov for ergonomi, plads, støjreduktion (for bedre koncentration og trivsel) og praktisk opbevaring. Det er alt sammen indtænkt i Volvos modeller – naturligvis med variationer i forhold til om lastbilen skal bruges til langtidskørsel, på nationale eller regionale ruter eller om der er tale om et industrikøretøj til anlæg, hvor styrken vægtes højt.

Fordi chaufføren betjener køretøjet mange timer om dagen, er der naturligvis også bedre plads og øget komfort i kabinerne. Her vil chaufføren opleve et mere justerbart rat for bedre kørestilling, bedre udsyn fra større ruder, forstærket isolering, bedre indstigning og meget mere!

Sikkerhed som en selvfølge

Sikkerhed er og bliver et vigtigt aspekt inden for branchen. Derfor er det fantastisk at se, at de nye modeller byder på alt fra forbedret bremsesystem til sporassistent, genkendelse af trafikskilte og forbedret Adaptiv Cruise Control (ACC) helt ned til 0 km/t!

Dertil er udsynet fra lastbilerne forbedret, hvilket giver chaufføren en ekstra tryghed. Der er dertil eks. tilføjet kamera i passagersiden for at supplere udsyn fra forskellige perspektiver.

Glem ikke vedligeholdelsen

Når den nye lastbil er erhvervet, skal den naturligvis vedligeholdes. Her har Volvo deres egne gode servicekanaler, men har du langt dertil, bør du overveje et mere lokalt Volvo lastbil værksted. Sørg for en partner, der kender Volvo-mærket og har erfaring med deres maskiner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *