Få afgjort sager om byggesjusk med syn og skøn i samarbejde med Sagførerne

z11

Du står altid stærkere i retslige tvister vedrørende byggesjusk med Sagførerne ved din side. De bistår dig nemlig med alt lige fra tjek af entreprisekontrakten til arrangering af syn og skøn, så du kan få sagen afgjort på et juridisk grundlag.

Arranger syn og skøn ved uenighed om fejl og mangler

Det er vigtigt at forberede sig godt, inden man bygger igangsætter et byggeprojekt. Men uanset hvor godt du forbereder dig, kan du være uheldig, at der opstår fejl og mangler under byggeriet, eller efter det er afsluttet. Uanset hvornår du opdager problemerne, bør du søge juridisk assistance hurtigst muligt. Det kan nemlig være afgørende for dine muligheder i sagen, at du med det samme får taget de rette skridt til at forfølge kravet. Du risikerer eksempelvis at fortabe dine krav, hvis der reklameres for sent.

Et oplagt sted at søge juridiske hjælp er hos advokatfirmaet Sagførerne, som er specialiserede i at håndtere byggesager. De fører hvert år et stort antal byggesager over hele landet og har derigennem stor erfaring på området.

Hvis håndværkerne ikke vil anerkende problemet eller deres ansvar, vil det ofte være nødvendigt at afholde syn og skøn for at få afgjort uenighederne. Det vil sige, at en uafhængig fagperson kommer ud og vurderer situationen. Skønsmanden kan vurdere, hvorvidt der er tale om fejl og mangler, hvem der bærer skylden for dem, hvordan de skal udbedres, og hvad dette vil koste. I forbindelse med denne vurdering, er de spørgsmål, parterne stiller, af afgørende betydning. Derfor vil du hos Sagførerne altid få en advokat med byggeteknisk viden tilknyttet, så alle de relevante spørgsmål, der kan gavne dig, stilles rettidigt.

Specialiseret advokathjælp til sager om byggesjusk

Er der imidlertid ikke blot tale om fejl og mangler, men decideret byggesjusk? Det kan tyde på, at håndværkerne ikke er deres opgave voksen. Det er i så fald om muligt endnu mere vigtigt, at du får kompetent juridisk hjælp – og jo tidligere jo bedre.

Din advokat kan nemlig også løbende i processen holde håndværkerne op på, at arbejdet skal leve op til den kvalitet, der er aftalt. Det kan være ved alt lige fra løbende reklamationsskrivelser til tilbagehold af betaling, indtil arbejdet er i orden.

Opdages det først efter projektets færdiggørelse, at der er tale om byggesjusk, så hjælper Sagførerne dig med at få fulgt problemet til dørs, så du ikke skal døje med halvfærdigt arbejde og fejl ved byggeriet. Uanset om det kræver en række skrivelser til håndværkerne, en voldgiftssag eller en retssag, kan Sagførerne hjælpe dig godt igennem sagen. Hos dem får du nemlig altid en advokat, der er specialist i byggesager og ved, hvordan man håndterer sådanne sager bedst.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til Sagførerne eller besøge www.sagfoererne.com, hvis du har brug for hjælp, eller du søger viden om de forskellige værktøjer og lovgivningen på området. Første samtale er nemlig altid gratis, og deres hjemmeside rummer en masse nyttig information, du kan drage fordel af allerede i dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *