Arbejdet i en lægeklinik

z11

Med et arbejde som praktiserende læge i et lægehus følger mange forskellige opgaver hver eneste dag. Her møder man alt fra patienter med ondt i halsen til patienter som skal have udført simpel elkirurgi. Her skal man tage sig af såvel små som store, yngre og ældre, danske og udenlandske patienter. Det vigtigste i din lægeklinik er, at her er trygt og rart at være, så stemningen er god og patienterne er trygge. Det er nemlig den første forudsætning for en god konsultation, at relationen imellem jeg er god, så patienterne til at fortælle dig, hvordan de har det.

Arbejdsgangen på en lægeklinik

På en lægeklinik er der mange forskellige arbejdsopgaver. Lægesekretæren sørger for at få booket patienterne ind i lægens kalender, besvare opkald og bestille varer. Lægerne har det store overblik og ser patienterne, som kan komme med alle mulige og umulige symptomer. Men man skal ikke glemme, at rengøringshjælpen også spiller en stor rolle for, at der er sterilt, rent og pænt på lægeklinikken. Det er vigtigt, at alle arbejdsopgaver på lægeklinikken bliver anerkendt og prissat.

På personalemøderne

På jeres personalemøder kan I drøfte vigtige ting, som I skal have vendt i forbindelse med arbejdsdagen. Måske det er på tide, at I skal have købt noget nyt udstyr til klinikken, og så er det oplagt at tage det op på det fælles personalemøde. Så kan alle funktioner i lægehuset byde ind på, hvad de synes mangler, for at klinikken kører optimalt. Så kan lægesekretæren lave en samlet ordre, hvor hun bestiller alt det I skal bruge til alt fra elkirurgi til urinprøve. Det er smart at bestille det hele et samlet sted, for så slipper I for at skulle betale for fragt mange gange. Og når I bestiller det fra et sted, hvor I ved, at kvaliteten er i top, så slipper I også for unødigt besvær med udstyr, som ikke virker.